IN MEMORIAM MARIJN KLOP      

 

 

 

Zaterdagavond 3 oktober j.l. om 22.10 uur plaatselijke tijd overleed je aan de gevolgen van een hartinfarct in een ziekenhuis in RoemeniŽ, ver weg van Adrie, de kinderen en familie.

Voor goed verdwenen uit dit aardse bestaan.

Uit kontakten met Adrie bleek later ook nog dat je in die week een aantal dagen ziek bent geweest, terwijl je maat terug naar Nederland was, uiterst eenzaam en alleen moet je dit hebben doorgemaakt.

Op de laatste bestuursvergadering in september was je er gewoon nog, zoals altijd, nadrukkelijk aanwezig, wij merkten niets aan je.

Bij alles wat we als vereniging ondernamen deed je alles wat in je vermogen lag dit tot een succes te brengen, het was immers jouw

" kluppy "

Zo herinneren wij ons met name jouw jarenlange bovenmatige inzet bij de exploitatie van de aquariumafdeling in ons oude schuimnest in de kelder van de flat aan de van Eesterensingel, de uitvoering van de uitbreiding van ons nieuwe clubgebouw in de Klaproosstraat, welke je als de best concurrerende aannemer door Westwaard Wonen werd gegund en de laatste jaren het beheer van het horecadeel in dit Schuimnest.

Niets was je teveel, hoe druk je het van uit jouw werk ook had.

Wij zullen je nadrukkelijke aanwezigheid tijdens de verenigings-openingen missen en denken aan je terug als een ruwe bolster met blanke pit en een hart van goud.

" Ieder mens is bijzonder, dood ben je niet moet je weten.

Dood ben je pas als je bent vergeten "

Marijn we zullen je nooit vergeten.

Wij als bestuur wensen Adrie, de kinderen en familie heel veel kracht en sterkte in de verwerking van dit onbeschrijfelijke verdriet.

 


Aquariumvereniging de Paradijsvis